United Travel Sweden – ”Creating memories” sedan 2009.

United Travel drivs av aktiebolaget GlobalUnited och är en svensk registrerad resebyrå sedan 2009 med statlig resegaranti ställt hos Kammarkollegiet. Ni hittar all information om vår resegaranti på denna sida.

Företagets vision är att erbjuda de billigaste priserna i Skandinavien, samtidigt som vi ger våra kunder den mest personliga kundservicen. Under dessa år har vi haft tusentals nöjda kunder och de flesta av dessa blir återkommande kunder. United Travel har aldrig lämnat en kund utan biljett under alla år och vi är stolta över servicen som vi har kunnat erbjuda.

United Travel Sweden är en officiell underleverantör till Arsenal, Manchester United, Chelsea, Everton, Barcelona, Real Madrid, Tottenham Hotspur & West Ham United. Vi på United Travel tycker att event-resor behöver inte vara så dyra och målet är att kunna fortsätter erbjuda kanon-priser till alla evenemang inom Europa.

Väljer du United Travel Sweden som din resebyrå så kommer du att vara otroligt nöjd med priset, servicen och såklart det viktigaste, din resa! Det garanterar vi.

Vi rekommenderar även att kolla på våra Facebook-reviews