GDPR Policy

INTEGRITETSPOLICY GÄLLANDE UNITED TRAVEL SWEDEN, ETT GLOBALUNITED AB FÖRETAG.

United Travel Sweden värnar om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi respekterar och skyddar därför dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG
United Travel Sweden ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Personuppgiftsansvarig är GlobalUnited AB, org. nr 556817-9872, Lilla Nygatan 3B, 193 30 Sigtuna, Sverige.

Om du lämnar uppgifter till butiker anslutna till United Travel Sweden ansvarar de för dina personuppgifter.

VARFÖR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?

United Travel Sweden samlar in och behandlar personuppgifter om dig för att du ska kunna genomföra köp, prenumerera på vårt nyhetsbrev, få dina reseupplevelser och evenemang levererade till dig samt kontakta oss för service och information.

Syftet med behandlingen av dina personuppgifter är att:

• Fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp, leverans av tjänst och fakturering
• Möjliggöra kundservice
• Ge dig relevant information och anpassade erbjudanden via e-post, sms samt på unitedtravel.se
• Bidra till underlag för analyser, undersökningar, statistik och affärsutveckling
• Följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagen

Dessutom behandlar United Travel personuppgifter om kontoinnehavare på unitedtravel.se med syfte att:

• Förenkla och genomföra kundupplevelsen med förifyllda uppgifter
• Möjliggöra kommunikation och relevanta erbjudanden, marknadsföring och inbjudningar via e-post och sms
• Tillhandahålla relevanta erbjudanden

VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI OM DIG?


United Travel Sweden samlar in och behandlar följande personuppgifter om dig som kund:

• Namn
• Telefonnummer
• E-postadress
• Betalningsuppgifter
• Personnummer eller födelsedatum. Då du väljer att betala med faktura får du även ange ditt personnummer.
• Kontokortsnummer. Inga kortuppgifter lagras hos United Travel Sweden utan sparas av våra samarbetspartner Stripe.
• IP-adress och information om din användning av unitedtravel.se

COOKIES
unitedtravel.se använder så kallade cookies för främst tre ändamål: webbanalys, annonsering och för att förbättra din kundupplevelse.

I beställningsformuläret används cookies så att dina uppgifter tillfälligt sparas om du har fyllt i dem på en sida och sedan backar tillbaka. På så sätt slipper du fylla i dina uppgifter igen. Denna typ av cookie sparas inte på din dator utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Om du inte accepterar användning av cookies på unitedtravel.se kan du ändra dina inställningar i webbläsaren (vi hänvisar till din webbläsares användarmanual). Tänk på att vissa funktioner inte fungerar som de ska om du inte tillåter cookies.

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA UPPGIFTER?


Vi sparar dina personuppgifter så länge som det finns behov för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för. De sparas även under den tid som krävs enligt tillämplig lag, till exempel bokföringslagen.

Om du inte längre vill ha direktmarknadsföring (Nyhetsbrev) från United Travel Sweden kan du avregistrera dig från utskick.

VILKA HAR TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER?


På United Travel Sweden hanterar vi dina personuppgifter enligt särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dem. Vi hanterar endast den information som behövs och endast de personer som behöver dem behandlar dem.

United Travel Sweden kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part, såsom evenemangsarrangörer, flygbolag, hotell, hotellagenter och andra samarbetspartners som efterfrågar uppgifter för att kunna fullgöra sitt åtagande gentemot ditt köp.

United Travel Sweden & GlobalUnited AB säljer aldrig dina personuppgifter vidare.

DINA RÄTTIGHETER


RÄTTELSE AV DINA PERSONUPPGIFTER


Om de personuppgifter som finns registrerade om dig är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att begära att de rättas, raderas eller kompletteras. United Travel Sweden kommer att tillmötesgå din begäran i den utsträckning det överensstämmer med tillämplig lag, men vill göra dig medveten om att det finnas lagkrav som gör att vi inte alltid omgående kan radera dina personuppgifter i och med till exempel bokförings- och skattelagstiftning.

DIREKTMARKNADSFÖRING OCH PROFILERING


United Travel Sweden kan behandla dina personuppgifter genom profilering. Information om hur du använder vår webb, om vilka varor, tjänster och erbjudanden du varit intresserad av, integration med våra nyhetsbrev och vilka event du anmält dig till, uppgifter om dina köp och information om ditt kontoinnehav används då för att ge dig relevant kommunikation och relevanta erbjudanden.

ÄNDRING AV INTEGRITETSPOLICY


United Travel Sweden förbehåller sig rätten att ändra integritetspolicyn. Innan en ändring träder i kraft informeras du på unitedtravel.se och/eller via e-post.

KONTAKTINFORMATION


Du är välkommen att kontakta oss på e-post: info@unitedtravel.se eller telefon +46(0)-7616-05182 om du har frågor om vår integritetspolicy och behandlingen av dina personuppgifter.