Match Voucher

Vi har idag börjat med att skicka ut ”match vouchers” till alla våra kunder som har valt att flytta sina resor pga. corona-pandemin, och dessa kommer att gälla i 5 år, t.o.m den 31:e dec 2025.

Det ser ut som att ett par vaccin är på väg innan Jul, och förhoppningsvis kan de börja med att vaccinera riskgrupperna efter årskiftet, men det kan såklart ta tid. Vi förstår att man vill ha så mycket flexibilitet som möjligt när det gäller bokning av en ny fotbollsresa, och därför valde vi att förlänga alla vouchers i flera år.

 1. Giltighetsdatumet: Sista dagen för att göra bokningen är den 31:e dec 2025, men det går såklart bra att boka en resa med avgång i t.ex. april eller maj 2026.
 2. Om du bokade en resa med barn men barnet hinner fylla 16 år innan avresan så är det ok.
 3. Match vouchern är inte personligt och kan överlåtas till annan.
 4. Match vouchern kan inte lösas in mot kontanter.
 5. Match vouchern ersätts inte i det fall giltighetstiden löpt ut.
 6. Innehållet i din match voucher motsvarar original bokningen. Dvs att om du bokade en resa med 2 övernattningar så gäller din voucher för 2 övernattningar. Samma gäller även fotbollsbiljetter (långsida, kortsida), rundvandring och hotellfrukost.
 7. Kategori B Match: Manchester United
  ° Står det ovan på din voucher så kan du välja att boka valfri Manchester United Premier League match på Old Trafford mot alla motståndare* i ligan eller FA. Cup förutom:

  Liverpool, Arsenal, Manchester City, Tottenham, Chelsea

  *med reservation för slutförsäljning.

  Champions League grupp-matcherna ingår också i Kategori B