FAQ


När får vi flygbiljetterna?

Alla flygresor är biljett-fria, det är e-biljtter (elektroniska biljetter) som gäller för alla flygresor sedan ca. 2008.

Det finns möjligheten att kan checka-in online med alla flygbolag innan avresan, med vissa flygbolaget så är det ett måste att checka-in online, t. ex Ryanair som tar en stor avgift för att checka in på flygplatsen.

Du kan logga in på din flygbokning på http://checkmytrip.com eller om flygbolaget inte använder checkmytrip så kommer du att hitta en länk på din konto-sida här på http://unitedtravel.se/mitt-konto/ där du kan logga in på flygbolagets-hemsida.

Hur fungerar elektroniska flygbiljetter? Vad behöver jag göra?

Elektroniska biljetter, e-biljetter, existerar bara i digital form på flygbolagets datorer. Vanligtvis måste du skriva ut en kopia av din bokningsbekräftelse och/eller ditt e-biljettkvitto, som innehåller bokningsreferensen eller bokningsnumret, och som du sedan visar upp på flygplatsen.  Du kan skriva ut handlingarna med hjälp av utskriftsfunktionen i checkmytrip.com eller på flygbolagets hemsida.
Notera att det finns möjligheten att kan checka-in online med alla flygbolag innan avresan, med vissa flygbolaget så är det ett måste att checka-in online, t. ex Ryanair som tar en stor avgift för att checka in på flygplatsen.

När får vi evenemangsbiljetterna?

Om det står ”biljetterna skickas hem” på bokningssidan så skickas biljetterna hem till dig ca. 2 veckor innan evenemanget.

På alla andra evenemang där det inte står ”biljetterna skickas hem” på bokningssidan så levereras biljetterna till ert hotell/boende inom stadsgränserna där evenemanget sker.

Kommer vi att få biljetter bredvid varandra?

Till vissa matcher kan vi bara garantera att sittplatsbiljetterna blir fördelade parvis. Om ni vill veta vad som gäller för er match ber vi er kontakta oss innan bokningen.

Jag vill boka en paketresa men det står inget pris, endast "få en offert", vad betyder det?

Ett prisexempel på vår billigaste paketresa till evenemanget finns alltid på boknings-sidan men eftersom United Travel inte har kontroll över flygpriser så måste vi alltid kolla upp dagens flygpriserna innan vi kan skicka en detaljerad offert till kunden.

När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att mejla en detaljerad offert som innehåller all information om resan till din e-postbrevlåda. När du har motaggit din offert kan du välja att tacka ”ja” eller ”nej” till resan.

Har du inte mottagit en offert inom 24t vänligen kontakta oss via e-post eller telefon.


X